Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

In gesprek met je data!

Voice Assistants

Het voelt soms nog wat ongemakkelijk: tegen een auto, telefoon of computer praten. Toch zijn er diverse scenario’s te bedenken waarbij dit een betere optie is dan keyboard, muis of touch invoer. Soms heb je gewoon je handen niet vrij.

 

Artificial Intelligence & Machine learning

Om met een computer een conversatie te kunnen hebben wordt spraak omgezet naar tekst. Voice-2-text processing, taal analyse en aanvullende verwerkingstechnieken zorgen ervoor dat je de computer een taak kunt laten uitvoeren. We kennen dit natuurlijk al van de moderne carkit. De lampen en verwarming in huis zijn ook relatief makkelijk op deze manier te automatiseren. Het is een kwestie van tijd dat deze techniek zich openbaart in het bedrijfsleven.

 

In de voorhoede

BLAUD loopt uiteraard in de voorhoede.  Iedere medewerker is thuis al voorzien van een smart speaker. Onze specialisten werken nu al aan techniek om bedrijfsgegevens op een veilige manier te kunnen opvragen via spraak. Dit is niet alleen een interessante technische uitdaging. Wat dacht je van toegangscontrole en veilig gegevenstransport? Het is niet zo gek dat wij ook met gerenommeerde partijen samenwerken op dit terrein.

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.