Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

Toetsenbord, muis en aanraakscherm: allemaal vertrouwde invoermethoden. Maar er is zoveel meer! Waarom geen aansturing door spraakherkenning, smartwatch of VR-Bril?

Modern UX

"Browsing a well-crafted interface is like reading a great story."

We kunnen ons allemaal prima voorstellen wat de toepassingsmogelijkheden zijn van toetsenbord, muis en aanraakscherm. Nieuwe technologie zorgt voor een arsenaal aan nieuwe interactie mogelijkheden. Bij BLAUD verzamelen we deze nieuwe mogelijkheden onder de noemer ‘Modern UX’.

 

Smart Speakers & Voice Assistants

Weet u dat in 20% van de Amerikaanse huishoudens al een smart speaker in de woonkamer staat? Het opvragen van informatie, het uitvoeren van taken: steeds meer zal geïnitieerd worden door een spraakopdracht. De spraakherkenning is tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit dat opdrachten vrijwel zeker goed worden uitgevoerd. Kunstmatige intelligentie en ‘machine learning’ zorgen ervoor dat je al een gesprek kunt voeren met een machine.

 

Smart Watch, Smart TV

Ook het presenteren van gegevens kan tegenwoordig natuurlijk op veel meer apparaten dan alleen smartphone, tablet of laptop. Slimme brillen, slimme horloges en set top boxes als een AppleTV kunnen een ideale oplossing leveren om informatie aan de gebruiker te tonen.

Voice Assistants

In gesprek met je data? Wen er maar aan!
Lees Meer

Smart watches

Een computer om je pols biedt nog meer functionaliteit.
Lees Meer

Augmented & Virtual reality

Augmented & Virtual reality. Kijk mee de toekomst in.
Lees Meer

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com