Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

One Software Framework. Mobile & Desktop

Angular & Cordova

Zeg jij hybrid development, dan zegt BLAUD Angular!

Angular is een cross platform development framework waar wij kwalitatief hoogwaardige oplossingen in ontwikkelen. Cross platform development is relevant voor organisaties die een mix aan apparaten in gebruik hebben (denk iOS, Android, Windows etc.) en snel functionaliteit willen uitrollen naar deze verschillende platforms. Of het nu een app, een website of een intranet pagina moet zijn: met Angular kan je het ontwikkelen. De sourcecode is herbruikbaar over alle platforms en dat scheelt ontwikkeltijd en kosten!

 

BYOD of CYOD

Bedrijven met een Choose Your Own Device of Bring Your Own Device strategie doen er verstandig aan de mogelijkheden van Hybrid development te onderzoeken. Angular biedt de kans om de ontwikkelde code op veel platforms te kunnen draaien. Zelfs een hybride oplossingen die sourcecode tussen laptop/desktop en mobiele platforms deelt is mogelijk.

 

Cordova

In de mobiele wereld is het wenselijk om de functionaliteit in de vorm van een app te distribueren. Met de opensource techniek van Cordova zijn wij in staat vanuit dezelfde broncode applicaties te ontwikkelen voor meerdere platforms. Cordova maakt het mogelijk om specifieke toestel-hardware, zoals camera, microfoon of GPS module aan te sturen. Zo ontwikkel je relatief snel en kosteneffectief een moderne en robuuste multi-platform oplossing.

 

Single platform?

Er zijn scenario’s denkbaar dat je geen multiplatform aanpak nodig hebt voor je project. Als je voor de hardware strategisch hebt gekozen voor enkel platform (iOS of Android only) dan is het, met het oog op de user-experience, aan te raden een native development project te overwegen.

 

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.