Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Jouw medewerkers zijn allemaal uniek. De apparaten die ze nodig hebben voor het werk kiezen ze het liefst zelf uit. Ga maar na: je hebt toch zelf ook een (lichte) voorkeur voor Android of iOS? Hetzelfde geldt voor de selectie van computers. De één zweert bij Windows, de ander wil niets anders dan macOS. Is keuzevrijheid een “blocking issue” als het software innovatie betreft?

Hybrid Development

Truth or dare? Build once, run everywhere...

Wil je voorkomen dat een technologie-keuze uw innovatie remt? Zoek je een ontwikkelmethodiek die geschikt is voor meerdere mobiele platforms zonder de kosten van meerdere ontwikkelstromen en onderhoudsprocessen? Dan is hybrid development een interessant ontwikkelmethodiek voor jouw organisatie!

Multi platform

Als je oplossing moet functioneren op iOS, Android, Windows en wellicht zelfs macOS dan kunnen de ontwikkelkosten snel oplopen. Voor ieder operating system zijn namelijk andere ontwikkeltools van toepassing. Helaas zijn de apps die ontwikkeld worden in deze tools niet te gebruiken op alle platforms. Het ontwikkelen van een app voor meerdere platforms resulteert dus feitelijk in meerdere software ontwikkelprojecten.

Hybrid development is een ontwikkelmethodiek die, onder andere, gebaseerd is op gestandaardiseerde webtechnologie. Door deze techniek in onze projecten in te zetten kunnen we op basis van 1 codebase apps voor meerdere mobiele operating systems produceren. Dit scheelt ontwikkeltijd maar maakt de doorontwikkeling en het onderhoud van de apps ook efficiënter. Build once, run everywhere is nu de realiteit.

Q:

Is hybrid ‘the holy grail’ van app development?

A:

Zeker niet! Per project moet je bepalen welke ontwikkelmethodiek het beste past. BLAUD helpt!

Een veel gebruikte techniek bij onze klanten (vooral veel overheid) is Cordova. Deze Open Source technologie maakt onder de motorkap gebruik moderne webtechniek zoals HTML5 en CSS3. Hier stopt onze kennis overigens niet. De hybrid development markt is zo dynamisch dat wij continu de huidige en opkomende technieken en frameworks continu evalueren. Denk hierbij aan React van Facebook en Flutter van Google. Toch meer interesse in het neusje van de zalm, lees dan onze pagina over native development.

cordova logo white

Angular & Cordova

One Software Framework. Mobile & Desktop
Lees Meer

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com