Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Zonder goed ontwerp worden apps niet gebruikt en websites niet bezocht. BLAUD hecht daarom zeer veel waarde aan het interaction en visual design van onze oplossingen. Sterker nog: hier start jouw project!

Design & Artwork

An interface design is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good...

Of het nu een app of een website betreft, BLAUD hanteert altijd een gefaseerde aanpak waarbij het design van een perfecte user interface het uitgangspunt is. Sterker nog: één van de eerste projectfasen is (na inventarisatie van de wensen en eisen) het visualiseren van de te bouwen oplossing.

 

Met een visueel applicatie ontwerp realiseren we twee doelen:

  1. je krijgt een heel goed (schematisch) beeld van de schermen van de te bouwen app of website. Alle knoppen, velden, opties en ‘flow’ in de applicatie maken we in vroeg stadium concreet. Zelfs zó concreet dat je al op je device kunt ervaren hoe de oplossing zal ‘aanvoelen’.
  2. What You See Is What You Get (WYSIWYG) en dat bedoelen we heel letterlijk. Het visuele model is een ideale manier om verwachtingen met elkaar af te stemmen. Concreter kunnen wij een project-eindresultaat niet maken…

 

SAUS

Het oog wil natuurlijk ook wat. Naast een functioneel goed werkende oplossing moet de applicatie er ook fraai uit zien. De designers van BLAUD hebben oog voor esthetiek, ook voor kleine toepassingen. De saus over de techniek maakt het werken met de app nog lekkerder!

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com