Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Heb je plannen voor een eigen app? Dan staat er een project team voor je klaar. Heb je grotere ambities met veel ontwikkeling? Wij creëren jouw persoonlijke App Development team.

App project of je eigen team?

Samen in de 'driver seat' is de reis gewoon leuker! Let's go!

BLAUD ontwikkelt apps volgens een beproefde, gefaseerde aanpak. In onze aanpak stellen we de verwachtingen, eisen én wensen van jou, je collega’s én klanten centraal. We betrekken onze relaties maximaal in het creatieproces door meerdere momenten in te plannen om eigen (gewijzigde) inzichten aan te dragen én de uitwerking ervan ook daadwerkelijk te toetsen. Hierdoor zijn we gezamenlijk perfect in staat om de onderlinge verwachtingen van het eindproduct, het ontwikkelproces én de ontwikkelkosten optimaal tussen jou en BLAUD af te stemmen.

Go with the flow!

De output van de geschetste fasen zijn telkens Go/No Go momenten. Samen zullen we telkens gezamenlijk overleg hebben over het starten en uitvoeren van de vervolgfase. Hierdoor ben je maximaal in controle over de definitieve output van dit project en bijbehorende kosten. Maximale controle dus!

 

Grotere plannen?

Wij hebben klanten die hebben de smaak van mobile first te pakken. Bij deze organisaties zijn mobiele apps een primair onderdeel geworden van de bedrijfsprocessen. Daarmee ontstaat altijd de behoefte aan meer communicatie, meer continuïteit en nog meer verbondenheid. Voor BLAUD is dat geen probleem: je krijgt gewoon je eigen App Development team. Wij voelen ons dan meer collega dan leverancier, wel zo prettig.

 

Pricacy & Security by design

Omdat we uitsluitend vanuit Nederlandse locaties ons werk verrichten zijn de lijntjes kort. Wij bedienen op deze manier klanten uit de financiële, juridische en industriële sector. Ook de centrale overheid maakt gebruik van deze dienstverlening, al ons personeel is daarom een vergaande screening ondergaan. Wanneer worden wij jouw ‘collega’?

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com