Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

CSI Workshop Engagements

Maak kennis met Blaud’s Microsoft Cyber Security Investment Program, een zorgvuldig ontworpen set aan workshops gericht op het verbeteren van de cyberbeveiligingsmaatregelen van je organisatie en het faciliteren van de naadloze integratie met geavanceerde Microsoft-beveiligingsoplossingen. 

Workshop 1: Threat Protection Engagement  

In deze workshop werken we samen om de beveiligingsstrategie van je organisatie aan te scherpen. We analyseren welke beveiligingsrisico’s de cyberveiligheid van je organisatie in gevaar brengen en leveren bruikbare adviezen om de geïdentificeerde dreigingen en kwetsbaarheden aan banden te leggen. Onze Microsoft-experts geven je inzicht in de zwakke schakels van je Microsoft 365-cloud- en bedrijfsomgevingen en leveren inzichten en aanbevelingen voor de lange termijn, evenals tactische maatregelen, gericht op het verbeteren van je beveiligingsstrategie. 

Ladder in green maze
Rounded purple balls

Workshop 2: Data Security Engagement 

Het Data Security Engagement is gericht op Microsoft 365-services en bijbehorende plaatsen voor gegevensopslag. Deze beveiligingscheck analyseert het gebruikersgedrag en scant gegevensopslagplaatsen verwant aan email, samenwerking en documentopslag. Optionele modules kunnen worden toegevoegd om de Data Security Check uit te breiden naar on-premises omgevingen, Windows 10/11 endpoints en meer. Deze workshop geeft je inzicht in de bestaande datarisico’s in je bedrijfsomgeving en vormt zo de basis voor het ontwikkelen van een stappenplan gericht op het beter beveiligen van je gevoelige bedrijfsgegevens.

Workshop 3: Cyber Security Assessment 

De Cyber Security Assessment helpt je in kaart brengen welke potentiële aanvallen je moet prioriteren en mitigeren en ondersteunt je bij het creëren van bewustwording over de huidige staat van je beveiliging. Daarnaast geeft deze assessment inzicht in de gezondheid van je endpoints en Microsoft 365-gegevens, en werpt het een licht op veelvoorkomende cyberdreigingen en de impact die deze kunnen hebben op je bedrijfsprocessen. Daarnaast delen onze beveiligingsexperts tactische vervolgstappen en aanbevelingen om de beveiligingsstrategie van je organisatie te versterken. 

assessment board

Workshop 4: Microsoft Sentinel Engagment 

Met onze Microsoft Sentinel Engagement helpen we je in kaart te brengen welke dreigingen zich voordoen in je Microsoft 365 on-premises en cloudomgevingen, waaronder e-mail, identiteitsbeheer en data. Deze workshop leert je meer over de mogelijkheden van de beveiligingsproducten in Microsoft 365 en Azure en helpt je bepalen welke vervolgstappen je moet nemen. Kortom, deze engagement vormt de basis voor een overtuigende businesscase voor het onboarden van Microsoft Sentinel, inclusief stappenplan voor de technische implementatie.

Contacteer Ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cybersecurity workshops.