Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

Aangepaste dienstverlening i.v.m. coronavirus

De richtlijnen van blaud

Onze aangepaste dienstverlening

We kunnen wel stellen dat wereld in de ban is van het coronavirus. De kans dat je ziek wordt is op dit moment aannemelijk, maar we willen natuurlijk met z’n allen dit zo veel mogelijk beperken.

Daarom komt de overheid regelmatig met aanpassingen en updates over ons dagelijks leven in Nederland. Scholen zijn dicht, evenementen zijn afgelast, thuiswerken wordt geadviseerd, we houden rekening met onze medemens en proberen maximaal het virus tegen te gaan.

Gelukkig is thuiswerken voor velen van ons een optie, het werk kan gewoon doorgaan. Er zijn legio online mogelijkheden en bovenal geven mensen aan dat ze ook meer tijd hebben voor elkaar en dat mensen elkaar helpen waar ze kunnen. Een ander ‘lichtpuntje’ is dat we heel veel reistijd kunnen voorkomen!

  • Staat er een afspraak gepland? Dan zetten we die om naar een afspraak op afstand via Microsoft Teams. Als het echt op locatie moet overleggen we dit met je. Mocht je nog onbekend zijn met het werken in Microsoft Teams dan helpen wij jou hier graag mee.
  • Wijzigingen en storingen in systemen doen we zoveel mogelijk op afstand. Is uitvoering op afstand niet mogelijk? Dan nemen we contact met je op om te overleggen.
  • Loopt er nu een project of gaat dit binnenkort spelen? Onze sales of consultants neemt hierover contact met je op. Samen bepalen we per project(fase) hoe we dit het beste kunnen oppakken.

Hoe werk ik op afstand samen?

Om op afstand met je collega’s samen te werken in een project is Microsoft Teams bijvoorbeeld een heel handige tool. Hiermee creëer je een virtuele projectruimte waarin je gemakkelijk kunt samenwerken aan documenten in Word, PowerPoint of Excel. Daarnaast kun je een actielijst maken, online met elkaar vergaderen en daarbij bijv. gebruik maken van een online Whiteboard en ook nog eens alle projectnotities delen. Het is inzichtelijk wie in het bestand werkt en wijzigingen worden meteen samengevoegd. Zo kan ieder voor zichzelf werken aan zijn eigen stuk en tegelijkertijd samenwerken zonder talloze versies te creëren.

neem contact op

 

De overheid heeft een aantal crisisnummers geopend waar je wellicht gebruik van wil maken. Hieronder de relevante nummers die bij BLAUD bekend zijn:

  • 0800-1351: Landelijk crisisnummer voor alle vragen over het coronavirus. Dit nummer is bereikbaar tussen 08:00 en 20:00. Vanuit het buitenland is dit nummer bereikbaar via +31202051351.
  • 0800-2117: Voor ondernemers en ondernemingen is een landelijk loket geopend door de Kamers van Koophandel, VNO-NCW en MBK-Nederland. Dit nummer is bereikbaar tussen 08:30 en 17:00.

 

Hoe kun je ons bereiken?

  • Voor vragen inzake MDM/UEM oplossingen kun je makkelijk support verzoeken indienen. Bel dan met een van onze helpdesk en supportmedewerkers via 088 030 9010 of via support@blaud.com
  • Heb je vragen over veilig en mobiel kunnen werken op afstand dan kan je je vraag mailen naar hello@blaud.com of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 088 030 9000
  • Je accountmanager of andere directe contactpersonen blijven onverminderd bereikbaar om je te ondersteunen. Per telefoon, mail of met een live verbinding via bijvoorbeeld Microsoft teams. Ons team is bereikbaar op sales@blaud.com.
  • Als laatste kun je ook jouw vraag melden via het onderstaande formulier.

Heb je verder nog vragen?

We komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
New business
jelmer.voerman@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com