Consultant Enterprise Mobility

Kom jij ons team versterken?

Voor de uitbreiding van ons team hebben we een vacature voor een Consultant Enterprise Mobility. Bij BLAUD  kan je aan de slag met volledige projecten (van dagen tot maanden) op het gebied van Enterprise Mobility Management.

Consultant Enterprise Mobility

Na de pre-sales fase (dat doen de sales consultants) vertaal je de getekende overeenkomst tot een perfect werkende omgeving. Je brengt de (technische) omgeving in kaart en werkt bij de implementatie nauw samen met de technisch verantwoordelijke bij de klant (soms verenigd in meerdere functies). Vaak deel je jouw kennis ook met de systeembeheerder(s) bij de opdrachtgever. Gemiddeld doe je zo’n 2 tot 3 projecten tegelijkertijd.

 

Wie ben jij?

Simpel gezegd zijn we op zoek naar een nerd met communicatieve én mobility skills. Wellicht ben je momenteel systeem/netwerkbeheerder en wil je graag de consultancy kant op. Of anders gezegd wil je vooral bezig zijn met coole dingen. Uiteraard is het ook prima als je momenteel al consultant bent. Je hebt ervaring met EMM oplossingen zoals MobileIron of AirWatch.

 

Zijn dit jouw skills?

  • sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • assertief, humoristisch, tactisch en stressbestendig.
  • bekend met Agile werken en SCRUM.
  • als Consultant Enterprise Mobility in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wat bieden wij jou

  • Een marktconform salaris.
  • Wij vinden de balans tussen werk en privé uitermate belangrijk, wij zijn dus voorstander van flexibele werktijden (zolang het samenwerken met collega’s en klanten mogelijk blijft natuurlijk).
  • De modernste tools waaronder, een laptop en smartphone horen bij je vak en worden dus door ons ter beschikking gesteld.
  • Je krijgt 29 vakantiedagen op jaarbasis, 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.
  • Naar keuze krijg je een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding.
  • Een pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid en een collectieve ziektekostenverzekering maken deel uit van je arbeidsvoorwaarden.

 

Over BLAUD

De 20 consultants van BLAUD zorgen ervoor dat de medewerkers van onze klanten efficiënter kunnen werken ongeacht tijd of plaats. Dit doen we door innovatieve mobiele oplossingen te leveren volgens ons ‘Full Service Enterprise Mobility’ concept. De helft van het bedrijf is gespecialiseerd in het beveiligen en beheren van smartphones, tablets en laptops met behulp van Enterprise Mobility Management (EMM) producten van gerenommeerde bedrijven. De andere helft ‘van het huis’ ontwikkelt mobiele oplossingen in de vorm van mobiele (maatwerk) apps en de bijbehorende middleware. De combinatie van zeer gespecialiseerde kennis van (mobiele) infrastructuur en app development is uniek. Daarom mogen we Politie, Defensie, Rijkswaterstaat, diverse banken, toonaangevende accountants- en advocatenkantoren tot onze klanten rekenen. Zien? Check: https://blaud.com/slideshow

BLAUD is onderdeel van de e-office group die in 1991 is opgericht. De e-office group is al ruim 25 jaar specialist in Microsoft, IBM en cloud-oplossingen. Sinds 2001 is e-office een toonaangevende speler in de Enterprise Mobility markt, deze activiteiten zijn verzelfstandigd in BLAUD. Voor het adequaat kunnen invullen van projecten is BLAUD strategische partnerships aangegaan met o.a. Apple, BlackBerry, KPN, Lookout, IBM, MobileIron, Microsoft, Samsung, Scholten Awater en Tele2.

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over de vacature Consultant Enterprise Mobility bij BLAUD in Houten? Solliciteer dan via het formulier rechts op deze pagina. Neem bij vragen over de vacature contact op met Ronald Reerds op telefoonnummer +31645696257.

CONTACT

Je ziet het wel zitten om ons BLAUD-team te komen versterken?


Vacature Consultant Enterprise Mobility