Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Amsterdam UMC: Meer zorg, Minder zorgen

Het Academic Medical Center (AMC) is een van de grootste en leidende ziekenhuizen in Nederland. Het universiteitshospitaal, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, heeft 21.000 medewerkers. Voor hun Mobile Device Management (MDM) maken ze gebruik van de consultancy diensten en support van Blaud voor MobileIron. Ook ontwikkelde Blaud diverse apps voor het AMC.

Een partnership met open communicatie, vanuit de inhoud

Het goed beheren en beveiligen van apparaten is in de zorgsector cruciaal. Bij het AMC zijn veel devices in gebruik waarop gevoelige informatie wordt verwerkt, zoals het Elektronisch Patienten Dossier (EPD). Naast het systeem en de structuur speelt ook de menselijke factor een belangrijke rol.

“Artsen zijn heel goed in mensen genezen, maar vaak minder kundig in IT. Dat nemen we mee in onze oplossingen. Blaud heeft de expertise in huis op inhoudelijk vlak, maar ook de ervaring. Daarmee challengen ze ons. We hebben regelmatig overleg en daarin bevragen we elkaar kritisch en open. Dat zorgt voor een dynamiek waarin we elkaar scherp houden.”

Verschillende apps, precies op maat

Sinds 2016, toen de samenwerking tussen Blaud en het AMC ontstond, ontwikkelde Blaud verschillende Apps die precies voorzien in de behoefte van het AMC. Zo bouwden we een:

  1. Telefoongids App waarmee de meest actuele contactgegevens van medewerkers beschikbaar wordt gesteld aan de medewerkers.
  2. AMS Alarm app waarmee heel snel het juiste alarmnummer gebeld kan worden.
  3. Volumeknop app die het volume automatisch op het juiste niveau terugzet om te voorkomen dat per ongeluk het volume van een telefoon op stil wordt gezet.

Wederzijdse waardering

Mede doordat de samenwerking al langere tijd loopt, kennen Blaud en het AMC elkaar goed. “Wij voelen ons echt gewaardeerd door het AMC”, zegt Jesper Schmidt, Sales Director bij Blaud. “Doordat we het AMC en hun processen begrijpen, kunnen we ook goed inspelen op hun wensen en specifieke behoeften.”

René Pater verwoordt het als volgt: “Wij hebben een hele goede relatie met Blaud. We kunnen zaken precies uitvoeren zoals wij het willen. Als ziekenhuis hebben we te maken met eigen voorwaarden. Zo kunnen bepaalde updates of acties uitsluitend vroeg in de ochtend of precies om vijf uur ’s middags worden uitgevoerd.”

Heeft jouw organisatie behoefte aan een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor toegang tot informatie op smartphones en tablets?

Neem contact met ons op. We helpen je graag

Relevant Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer