Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Detailresult Groep: Gebruiksvriendelijk en veilig mobiel beheer 

Detailresult Groep (DTG) is een Nederlands familiebedrijf met supermarktformules DekaMarkt en Dirk, eigen distributiecentra, productiebedrijven en ondersteunende afdelingen. Toen DTG in 2012 alle mobiele devices wilden beheren vanuit één platform, kwamen zij in contact met Blaud.

Een belangrijke wens vanuit DTG was uitstekende dataveiligheid op mobiele apparaten. “Als expert op het gebied van Mobile Device Management (MDM) en data security ondersteunt Blaud ons perfect. En het is een hele fijne partner”, zegt Erik Tuin, systeembeheerder bij DTG. We spreken met hem over de samenwerking met Blaud.

Mobilise your Enterprize met MobileIron

Blaud adviseerde MobileIron als MDM-oplossing. Eerst werd één afdeling volledig ingericht en uitgeleverd. Al snel bleek dat het goed werkte, zowel MobileIron als de samenwerking tussen Blaud en Detailresult. Zo goed zelfs, dat DTG geheel overging op MobileIron en zelf de updates ging uitvoeren. Blaud is nog altijd betrokken bij het proces, maar dan in een adviserende rol.

Met hun expertise ondersteunen zij DTG bij het werken met MobileIron. En als er complexere zaken spelen dan neemt Blaud die op, net als de support. “Blaud is heel toegankelijk. Als ze bij ons op locatie zijn, of als je een supportvraag hebt, je kunt altijd bij hen terecht. En ze zijn zeer kundig. Als zij iets getest hebben en zeggen dat het goed is, dan kun je er ook van op aan.”

Dynamisch en betrouwbaar

Kennisdeling in een constructieve en prettige samenwerking

Eén van de dingen die Erik Tuin als positief ervaart is het enthousiasme van Blaud. “Je merkt dat ze het heel leuk vinden wat ze doen. Of het nu telefonisch is, of wanneer ze bij ons on site zijn: ze vertellen altijd veel over nieuwe dingen waar ze mee bezig zijn, nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken. Ze zijn echt gepassioneerd bezig met hun vak.”

Ook vanuit Blaud is er grote waardering voor de samenwerking. “We denken samen na over de beste oplossingen voor DTG. We kennen elkaar ook goed en de lijnen zijn kort. Dat werkt prettig, voor beide partijen. En wij voelen de waardering vanuit DTG. Dat wederzijdse respect is natuurlijk een ideale basis voor een constructieve samenwerking”, zegt Thierry Lammers, CEO bij Blaud.

 

De samenwerking

“We denken samen na over de beste oplossingen voor DTG. We kennen elkaar ook goed en de lijnen zijn kort. Dat werkt prettig, voor beide partijen. En wij voelen de waardering vanuit DTG. Dat wederzijdse respect is natuurlijk een ideale basis voor een constructieve samenwerking”, zegt Thierry Lammers, CEO bij Blaud.

Uiteindelijk zijn ook minder tastbare eigenschappen van belang in een goede samenwerking. “We hebben een vergelijkbare mentaliteit”, zegt Erik.

“We zijn beide flexibel en werken hard. Dat past goed bij elkaar. Blaud schakelt snel. Het is een dynamisch bedrijf. En ze zetten altijd dat stapje extra. Zelfs problemen waar ze niet verantwoordelijk voor zijn lossen ze op. Daarin zie je het plezier terug dat ze hebben in hun vak, maar ook de betrokkenheid die wij zo waarderen. Wij hebben hele goede ervaringen met Blaud. Ik zou een samenwerking dan ook zeker aanraden als iemand mij advies vraagt.”

Heeft jouw organisatie behoefte aan een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing MDM-oplossing?

Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Relevant Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer