Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Hoe de Managed Mobility Solution van Blaud de retailervaring van ŠKODA  herdefinieert 

Blaud ontwierp een op maat gemaakte Ivanti Cloud-omgeving die de naadloze uitrol en het beheer van bijna 1.000 iPads, verspreid over 130 ŠKODA-filialen, mogelijk maakte. Na de implementatie noteerde ŠKODA een stijging in de gemiddelde verkoopprijs van haar auto’s, alsook een toename in de verkoop van auto-accessoires. Ook nam het merk een stijging waar in de productkennis van haar verkopers en de klanttevredenheid.  

Bekijk de volledige video en ontdek hoe ŠKODA haar retailervaring herdefinieert met behulp van onze Managed Mobility Solution. 

Achtergrond

Waar was ŠKODA naar op zoek?  

Om de bedrijfsgroei te stimuleren en gelijke tred te houden met de veranderende automarkt, wilde ŠKODA UK de klanttevredenheid gedurende het hele aankoopproces verbeteren met behulp van digitale tools. Het merk had behoefte aan een geïntegreerde en mobiele digitale oplossing om verkoopmateriaal zoals brochures en offertes aan klanten te presenteren. Verder waren ze bezig met de ontwikkeling van de Digital Assistant, een iOSapp die door de verkoopteams wordt gebruikt om gedetailleerde informatie over elk ŠKODA-model te raadplegen.  

Oplossing

Hoe heeft Blaud geholpen?  

Blaud creëerde een op maat gemaakte Ivanti Cloud-omgeving die de vlotte implementatie en het beheer van bijna 1.000 iPads in 130 ŠKODA-filialen mogelijk maakte. Naast het bieden van een centraal beheerplatform voor deze point-of-sale apparaten, ondersteunt de geïmplementeerde oplossing een revolutionaire retailervaring via de Digital Assistant App. Blaud werkte nauw samen met het ontwikkelingsteam, waarbij onze inzichten van onschatbare waarde bleken voor de ontwikkeling van de applicatie. 

Voordelen

Welke resultaten hebben we geboekt?

ŠKODA meldde een stijging van de gemiddelde verkoopprijs en een toename in de verkoop van auto-accessoires. Verkopers kunnen met behulp van de iPad nu ook virtuele afspraken maken met klanten die niet naar de showroom kunnen komen. Daarnaast faciliteert het gebruik van de iPad geautomatiseerde aftersales mogelijkheden, waardoor aftersalesproducten en -diensten steeds vaker worden gebruikt.  

Gevolg is dat ŠKODA een stijging van +0.4 punten noteerde in de klantervaring en de productkennis van haar verkopers.   

Dankzij de implementatie van Blaud’s UEM-oplossing besparen medewerkers kostbare tijd doordat alle benodigde informatie binnen handbereik is. Bovendien is de mobiele en aanpasbare aard van de beheerde iPad-oplossing ideaal voor werken op afstand. 

Ben je geïnspireerd door de Managed Mobility Solution van ŠKODA?

Vul onderstaand contactformulier in om een persoonlijk gesprek in te plannen met onze Mobility Experts. 

Relevant Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer