Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Attent Zorg & Behandeling

Werkt veilig en mobiel dankzij MDM-oplossing MobileIron

Attent Zorg & Behandeling is een zorginstelling die intramurale en extramurale zorg biedt rondom Arnhem en Dieren. Met een team van acht applicatiebeheerders, werkplekregisseurs en IT-managers én diverse leveranciers wordt alle ICT voor 11 locaties, 1400 medewerkers en 800 werkplekken opgezet, beheerd en geoptimaliseerd.

Als regisseur ICT-systemen zorgt Wilco van Tuijl voor de verbinding tussen de zorg en de leveranciers van buitenaf.

Makkelijk, mobiel en veilig werken

“Ons doel is om het werk van onze zorgmedewerkers zo makkelijk mogelijk te maken met behulp van technologie. Zo rapporteren al onze zorgmedewerkers via hun smartphone. Gewoon bij de cliënt aan bed. Hierdoor komt er wel veel gevoelige inhoud -zoals persoonsgegevens en foto’s- op de smartphone te staan. En daar moest een oplossing voor komen, zodat alles veilig beheerd en opgeslagen wordt” – Wilco

De oplossing: Ivanti Neurons for MDM, voorheen MobileIron

“Om veilig mobiel te kunnen werken heeft Blaud MobileIron van Ivanti geïmplementeerd als Mobile Device Management-oplossing. Al onze telefoons, iPads en laptops worden beheerd vanuit MobileIron.

Hierdoor werken alle zorgprofessionals op dezelfde manier én weten we zeker dat de persoonsgegevens van onze cliënten zijn beschermd”, vertelt Wilco verder.

MobileIron is geïmplementeerd bij Attent Zorg & Behandeling

Nu MobileIron is geïmplementeerd blijven de specialisten van Blaud Attent Zorg & Behandeling ondersteunen met derdelijns support. Wilco: “Bij incidenten of complexe vragen waar onze eigen servicedesk niet uitkomt, kunnen we altijd terecht bij de specialisten van Blaud. Daarbij ligt de focus vooral op veilig werken. Voor elke configuratie die ze maken, wordt er eerst geanalyseerd of de oplossing wel veilig genoeg is en wat de risico’s zijn. Niet alles kan en daar zijn ze ook eerlijk over.”

MobileIron Unified Endpoint Mangement (UEM) is het eerste en meest complete mobile-centric, security platform. Met MobileIron kun je snel en eenvoudig apparaten onboarden en ze draadloos voorzien van alle apps, instellingen en beveiligingsconfiguraties die nodig zijn om elk iOS-, macOS-, Android- en Windows 10-eindpunt op de digitale werkplek te beschermen. MobileIron biedt een complete enterprise mobility oplossing die het mogelijk maakt apps aan te bieden, te beveiligen en beëindigen.

“Je hebt leveranciers en je hebt partners. Wij zien Blaud echt als partner. Zij zetten namelijk een stap extra. Of ik nu contact heb met een engineer, accountmanager of iemand van support; iedereen heeft een hoog kennisniveau van de oplossingen. Er wordt goed meegedacht wat voor onze gebruikers de veiligste en beste oplossing is, rekening houdend met het prijskaartje.

De communicatie is persoonlijk, open en eerlijk. Ze komen afspraken na, we krijgen goede en duidelijke adviezen én ze zijn flexibel en begripvol. Je merkt aan alles dat Blaud een hele hechte club mensen bij elkaar is. Het lijkt wel een familiebedrijf”, vertelt Wilco over de samenwerking.

Wat dan het onderscheidend vermogen is van Blaud volgens Wilco? “Persoonlijkheid”, zegt hij resoluut. “Ik moet mij ergens thuisvoelen wanneer ik een partnership aanga met een partij. En bij Blaud is dat zeker het geval. Ondanks dat we wegens corona -en de bijkomende beperkingen voor bezoek in onze zorglocaties- elkaar pas na 2,5 jaar in real life hebben ontmoet, is het contact wel heel goed.

We weten elkaar te vinden. Waar een leverancier meestal pas gaat bellen als ze iets willen verkopen, is dat bij Blaud echt anders. Ze onderhouden de relatie. Er is tijd voor het koffieautomaatpraatje, ze zijn oprecht geïnteresseerd en denken met je mee.”

Heeft jouw organisatie behoefte aan een gebruiksvriendelijke en veilige MDM-oplossing óf een innovatieve app, zodat je maximaal kan presteren? Waar je ook bent op ieder moment? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Relevant Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer