Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

Scholten Awater en BLAUD sluiten strategische samenwerking

Auteur
Thierry Lammers
Datum
april 11, 2016

scholten_awater_logo

BLAUD, dé Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux en Scholten Awater, dé IT-hardware dienstverlener van Nederland, hebben op maandag 4 april 2016 hun strategische samenwerking bekrachtigd. Beide bedrijven erkennen dat de expertises van elkaar de individuele doelstellingen versterken en ondersteunen.

In de praktijk betekent dit dat Scholten Awater primair gebruik gaat maken van de dienstverlening van BLAUD rondom het leveren en beheer van de Mobile Device Management oplossingen van Mobile Iron, Samsung Knox en de security oplossingen van Look-out. Andersom geeft deze samenwerking BLAUD de mogelijkheid om haar klanten proactief te adviseren over IT-hardware en aanverwante dienstverlening.

De eerste gezamenlijke klant is inmiddels ook een feit. Gemeente Alphen aan de Rijn geeft aan erg blij te zijn met de aanpak van Scholten Awater en BLAUD.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Klanten van Scholten Awater verwachten steeds vaker een totaaloplossing. Scholten Awater levert al jaren betrouwbare Mobility-oplossingen. De vragen van klanten worden steeds breder waaronder het beheersvraagstuk en de beveiliging die daarmee gemoeid is. Klanten mogen van Scholten Awater verwachten dat we hier antwoorden op hebben door onder andere onze samenwerkingen met de beste experts op hun vakgebied. Doordat Scholten Awater de samenwerking met BLAUD aangaat is Scholten Awater in staat om een kwalitatief hoogstaande, veilige en beheersbare transitie naar mobiele werkers te faciliteren. Wij maken IT eenvoudig door voor onze klanten een Single Point of Care te zijn”.

Thierry Lammers, Directeur/Oprichter BLAUD: “Een goed ingevulde Enterprise Mobility strategie bestaat uit een gebalanceerde mix van hardware, software en diensten. Uiteraard is het onmogelijk om, met een zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, alle producten en diensten door één organisatie in te vullen. Partnering is hier dus de sleutel tot succes. Scholten Awater en BLAUD richten hun gezamenlijke Enterprise Mobility Portfolio in als een one-stop-shop voor de klant en dat is prettig zaken doen voor alle betrokken partijen. BLAUD is daarom erg blij samen te werken met een top-organisatie als Scholten Awater, de eerste projecten zijn reeds gestart en worden goed ontvangen door onze gezamenlijke klanten.”

 

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->