Who = Who

Who = Who

Description:

ONE SIZE FITS ALL

BLAUD heeft al diverse Who=Who apps mogen implementeren bij onze relaties. Tijd- en plaats onafhankelijk toegang hebben tot relevante en up-to-date contactgegevens is voor ieder type medewerker binnen een bedrijf nuttig.

Juist als u buiten de deur bent zult u zien dat u behoefte heeft aan actuele contactgegevens van uw medewerkers en/of uw klanten. Gelukkig zijn adresgegevens behoorlijk uniform. Daardoor is het voor BLAUD betrekkelijk eenvoudig om uw relatiebestand(en) te mobiliseren met behulp van onze Who=Who app.

WHO=WHO

De Who=Who app bestaat uit een app en een bijbehorende server component dat als middleware fungeert tussen uw gegevensbestand. De app is beschikbaar voor Apple iOS, Google Android, Microsoft Windows Phone en BlackBerry 10 devices. Via VPN of uw Enterprise Mobility Management oplossing zoals Good Technology, MobileIron of BlackBerry12 kan de app achter uw firewall de Who=Who server benaderen. De Who=Who server is een java component dat weinig resources vraagt en daarom vaak op een reeds aanwezige server wordt bijgeplaatst. Het server-component draait op zowel een Windows als Unix omgeving.