Pocket BCM

Pocket BCM

Description:

NU

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: stel uw huis staat nú in de brand en u bent niet meer in staat uw bezittingen op enige manier te redden. Welke informatie heeft u dan nú nodig om uw leven weer snel op gang te brengen? Bank- en verzekeringspapieren, identificatiedocumenten, waardepapieren belangrijke documenten en contactgegevens. Heeft u deze gegevens direct voorhanden mocht het ongeluk toeslaan?

RELEVANT

Bij bedrijven kan ook een crisissituatie ontstaan. Een crisis zal vaak materieel van aard zijn, bijvoorbeeld bij een brand. Als organisatie wilt u dan snel toegang hebben tot procedures en contactgegevens om krachtdadig het probleem het hoofd te bieden. Als bedrijf kunt u echter ook te maken krijgen met financiële- of reputatieschade. Ook in dat geval zult u acuut behoefte hebben aan actuele en voor u en collega’s relevante informatie waarmee u de continuïteitsrisico’s voor uw bedrijf kunt minimaliseren .

Pocket-BCM

Met enkele launching customers uit de Nederlandse bancaire sector heeft e-office mobile in 2013 een innovatieve app ontwikkeld dat uw smartphone omvormt tot een mobiele BCM content container. Op een gestructureerde manier kunt u de belangrijkste bedrijfsgegevens naar uw collega’s distribueren. Denk hierbij aan contactlijsten, kennis over uw kantoorlocaties, maar ook procedures vastgelegd in Office documenten, PDF’s of weergaven van schema’s en plattegronden.

Lees meer op pocket-bcm.com

More screenshots: