Media Obscura

Media Obscura

Description:

BEDRIJFSGEGEVENS WAAR U GEEN GRIP OP HEBT

Het laatste wat u uw directie als ICT manager of gebruiker wil uitleggen is dat gevoelige bedrijfsgegevens in verkeerde handen zijn gevallen. Dit kan vaak al onbedoeld snel het geval zijn. Foto’s die u aanmaakt op uw telefoon zullen vaak synchroniseren naar een cloud omgeving zoals Apple iCloud of Google Picasa. Ook de foto’s die u voor zakelijke doeleinden maakt -en dat zijn er veel-! Denkt u maar aan de foto van het whiteboard waarop de aantekeningen van uw strategisch overleg of de foto op een buitenlocatie waar u een gevaarlijke situatie aantreft. U en uw werkgever zien u graag foto’s maken van deze zaken, maar wel graag in een beveiligde context.

VEILIGE OPSLAG

Media Obscura is een app waarmee u foto’s, video’s, geluidsfragmenten en notities kunt maken waarbij de opslag wordt gedaan in een beveiligd deel in het geheugen van uw smartphone of tablet. Via Enterprise Mobility Management oplossingen zoals Good, MobileIron en BlackBerry verzorgen we de juiste ICT restricties.

VERWERKING WAAR HET HOORT

U heeft de foto’s waarschijnlijk niet voor niets genomen, u wilt er ook iets mee gaan doen. Zeer waarschijnlijk verwerkt u de foto’s op uw PC of laptop en mailt u daarom de bestanden (al dan niet via privé email) naar uw bedrijfs mailbox. Ook dit scenario wordt op een efficiënte manier afgedekt. De ingebouwde koppeling met uw Microsoft Sharepoint MySite zorgt voor een slimme aansluiting op uw werkproces.

More screenshots: