Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

Persbericht: Check Point en BLAUD gaan samenwerking aan op het gebied van Mobile Security

Auteur
Thierry Lammers
Datum
oktober 12, 2016

Houten – Enterprise Mobility-specialist BLAUD uit Houten en pure-play security-leverancier Check Point gaan een samenwerking aan op het gebied van Mobile Security. Hiervoor specialiseert BLAUD zich in het mobile security-portfolio van Check Point. Binnen de samenwerking combineren de beide bedrijven hun jarenlange IT-Security- en Enterprise Mobility-ervaring voor de bescherming van bedrijven en overheidsorganisaties met Check Point Mobile Threat Prevention en Capsule Workspace. De producten en diensten van Check Point kunnen per direct geleverd worden door BLAUD.

Mobile security-portfolio
Check Point Mobile Threat Prevention biedt een compleet platform voor het afweren van mobiele bedreigingen op iOS en Android, zoals malicious apps, Man-in-the-Middle attacks, configuratieveranderingen en OS vulnerabilities. Bovendien levert het real-time informatie over bedreigingen en is eenvoudig uit te breiden naar de bestaande beveiliging- en mobiliteitsinfrastructuren. De oplossing integreert naadloos met Enterprise Mobility Management-producten zoals MobileIron, BlackBerry/Good en IBM Maas360, waardoor de uitrol snel te realiseren is. Capsule Workspace creëert een encrypted container op een mobile device waarin business applicaties en documenten worden afgeschermd en zodoende op een veilige manier beschikbaar kunnen worden gesteld aan gebruikers.

“Ondanks dat de opmars van mobiele apparaten binnen organisaties onverminderd doorgaat, zien we dat veel organisaties hun gebruikers nog onvoldoende beschermen”, zegt Arthur van Uden, Country Manager Benelux, Check Point Software Technologies. “Voor een succesvolle implementatie van mobiele bescherming is het belangrijk dat gebruikers geen productiviteit verliezen en hun devices op dezelfde manier kunnen blijven gebruiken als voorheen. Met de oplossing van Check Point en specialistische kennis van BLAUD kan worden voldaan aan deze eisen.”

Onafhankelijk
BLAUD is een onafhankelijke Full Service Enterprise Mobility-specialist van de Benelux. Ruim 20 specialisten realiseren al meer dan 16 jaar de mobiele ambities van diverse organisaties. Van multinationals tot aan kleine en middelgrote organisaties worden door BLAUD bediend. De diensten en producten zijn geformeerd rond het bewezen 4 fasen-model: implementatie, adoptie, onderhoud en app development. De klanten van BLAUD bevinden zich onder andere bij de (lokale) overheid, gezondheidszorg (ziekenhuizen en thuiszorg), ministeries, financiële en zakelijke dienstverleners, industrie en retail.

“De producten van Check Point vormen samen met de producten en diensten van BLAUD een volledig gelaagd Mobile Security-model. Op het niveau van hardware, operating systems, verbindingen, apps en content helpen BLAUD en Check Point organisaties veilig mobiel te werken. Gerenommeerde onderzoeksbureaus rapporteren dat Mobile Threat Prevention een wenselijke aanvulling is op uw Mobile Device Management en Enterprise Mobility Management strategie. Check Point heeft een bewezen trackrecord op security en biedt voor klanten daarin tevens unieke Mobile Security oplossingen.” aldus Tim de Vries, Sales Manager van BLAUD.

—————–

Over BLAUD
BLAUD is dé onafhankelijke Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Ruim 20 EMM en app development specialisten realiseren de mobiele ambities van uw organisatie. Al onze diensten en producten zijn geformeerd rond BLAUD’s bewezen 4 fasen-model: implementatie, adoptie, onderhoud, app development. BLAUD is partner met de hoogste certificering van onder andere: MobileIron, BlackBerry/Good, IBM, Microsoft, Lookout, Check Point, KPN, Tele2, Vodafone en Samsung. BLAUD ontwikkelt mobiele oplossingen voor alle relevante mobiele platformen (Apple iOS, Android, Microsoft en BlackBerry). BLAUD is onderdeel van de e-office groep dat is opgericht in 1991 en meer dan 25 jaar ICT ervaring heeft. BLAUD levert haar diensten aan een breed palet aan organisaties waaronder Ministeries, (lokale) overheid, Politie, Defensie, Rijkswaterstaat, Banken, verzekeraars, advocaten- en accountantskantoren en retail-organisaties.
www.BLAUD.com

Over Check Point
Check Point Software Technologies Ltd, de grootste pure-play security leverancier wereldwijd, biedt toonaangevende oplossingen en beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangst ratio van malware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een complete security-architectuur met zeer uitgebreide en intuïtieve beheersoplossingen, die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang. Bij Check Point beveiligen we de toekomst.

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->