Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening
Categorieën

MobileIron Rooms: de vergaderruimte wizard!

Auteur
Thierry Lammers
Datum
mei 28, 2016

Het lijkt wel het generieke probleem van ieder bedrijf: vergaderruimtes vinden en reserveren. Vooral het ‘kapen’ van ruimte zonder reservering levert nog wel eens ongemakkelijke situaties op. MobileIron heeft daarom een nieuwe oplossing ontwikkeld die het leven van een vergadertijger makkelijker maakt: MobileIron Rooms.

MobileIron Rooms maakt het zoeken, reserveren en verlengen van een reservering van een vergaderruimte een stuk makkelijker. Je krijgt in de app een mooi overzicht van alle beschikbare ruimtes inclusief foto, locatie en eigenschappen (bijvoorbeeld de aanwezigheid van een beamer).

MobileIron Rooms integreert met Office365 wat betekent dat alle policies en settings die in Office365 zijn gedefinieerd, ook gelden voor reserveringen die via Rooms worden gemaakt. Reserveringen vanuit Rooms worden als Office365 meetings verzonden zodat deze naadloos integregen met Microsoft Outlook en andere reserveringspakketten die met Microsoft Outlook reserveringen om kunnen gaan.

Momenteel is MobileIron Rooms alleen beschikbaar voor Apple iOS devices en Apple Watch maar vermoedelijk/hopelijk laat een Android variant niet lang op zich wachten!

Wilt u een demo van MobileIron Rooms? Neem dan contact op met Tim de Vries.

slider-image-2

slider-image-1

slider-image-3

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->