Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

Lookout vanaf vandaag beschikbaar voor Microsoft Intune

Auteur
Thierry Lammers
Datum
oktober 5, 2016

Lookout en Microsoft hebben aangekondigd dat de integratie van Lookout met Microsoft Enterprise + Mobility Security (EMS) vanaf nu algemeen beschikbaar is.

Toegang tot bedrijfsdata en bedrijfsnetwerken vanaf mobiele devices is niet meer weg te denken. Dit houdt automatisch in dat een IT afdeling opeens veel meer endpoints in haar netwerk krijgt. Dit maakt mobiele devices dan ook bij uitstek een aantrekkelijk doelwit voor hackers die bijvoorbeeld via malware toegang proberen te krijgen tot die bedrijfsdata of het bedrijfsnetwerk.

lookout-mtp-enrollmentDe combinatie van Lookout en Microsoft EMS biedt de mogelijkheid deze nieuwe endpoints op een afdoende manier te beveiligen. Lookout scant iOS en Android devices continu op mogelijke bedreigingen en vreemd gedrag van apps, netwerkverkeer en het operating system. Lookout maakt hierbij gebruik van haar eigen cloud service, die onder andere gevoed wordt met gegevens van meer dan 100 miljoen mobiele devices. Wanneer mogelijke risico’s worden gevonden, geeft Lookout dit door aan Microsoft Intune. Microsoft Intune bepaalt op basis van de ingestelde waardes of een device in quarantaine moet worden geplaatst. De medewerker ontvangt in dat geval vervolgens de stappen die hij moet ondernemen om het risico weg te nemen en weer toegang te krijgen tot de bedrijfsdata en het bedrijfsnetwerk.

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->