Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening
Categorieën

Proud to be BLAUD

Auteur
Thierry Lammers
Datum
september 5, 2014

Je kent de e-office group als een innovatieve speler in de markt van social business, cloud, kennismanagement, adoptie en wellicht ook van onze mobiele producten en diensten. Zo niet, hier een kort stukje historie:

e-office is al ruim 14 jaar actief in het bouwen van mobiele oplossingen. De komst van Palm PDA’s en WAP-pagina’s op de beroemde Nokia 7110 inspireerden ons om de oplossingen die we  al jaren op ‘grote schermen’ leverden uit te bouwen naar mobiele apparaten. Kort na de WAP bubble kwam de BlackBerry op de markt en e-office werd in korte tijd de belangrijkste speler in het leveren van BlackBerry gerelateerde producten en diensten. Samen met onze telecompartners hebben we een groot aantal klanten voorzien van de eerste enterprise mobility oplossing in de vorm van mobile e-mail.

En raad eens wat: de BlackBerry oplossing was ook nog eens geschikt om apps voor te ontwikkelen. Volgens mij noemden we de stukjes software toen nog geen apps maar het idee is/was exact hetzelfde. En zo werden we ruim 10 jaar geleden App developers avant-la-lettre. Noemenswaardig is het feit dat we samen met de NOS in juni 2008 de eerste iOS applicatie (NOS Teletekst) van Nederland hebben gelanceerd. Let op:  de iPhone was nog niet te koop in Nederland en er was ook geen App Store waar we software in konden plaatsen.

fast forward naar het heden.
Naast de oplossing van BlackBerry zijn er diverse andere Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen in de markt geïntroduceerd. Ik ben er erg trots op om te kunnen melden dat we naast BlackBerry ook voor MobileIron, Good Technology en IBM Fiberlink de ‘go to guys’ van Nederland zijn. En we ontwikkelen nog steeds apps, veel zelfs. Wij hebben ons gespecialiseerd in Enterprise Apps. En zo is het ‘blauwe’ proces van het beheren van smartphones en tablets én het mobiliseren van ‘blauwe’ bedrijfsprocessen dagelijkse praktijk geworden van ca. 20 gemotiveerde specialisten.

BLAUD
We hebben de afgelopen 14 jaar een mooi palet van mobiel gerelateerde producten en diensten ontwikkeld. We kunnen wel zeggen dat de mobiele activiteiten van e-office volwassen en toonaangevend zijn geworden. En wat gebeurt als kinderen volwassen worden? Dan gaan ze op eigen benen in de wereld staan! Om de energie van de 20 mobile specialisten van e-office nog meer te bundelen hebben we onszelf een tikje anders georganiseerd. Veel zichtbaarder is de vorige week, met trots, gelanceerde nieuwe handelsnaam BLAUD inclusief bijbehorend beeldmerk. De komende tijd zul je deze naam meer en meer van ons en onze partners horen.

BLAUD & clear!

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->