Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

BLAUD Pocket-BCM nu ook beschikbaar op Android

Auteur
Thierry Lammers
Datum
november 7, 2016

Pocket-BCM Samsung Edge

Onze Business Continuity Management app Pocket-BCM is sinds vandaag beschikbaar voor Android versie 4.1 en hoger.

Pocket-BCM is een oplossing die uw organisatie in tijden van crisis voorziet van relevante contactgegevens en procedures. Daarbij is natuurlijk het gezegde ‘Falen in de voorbereiding is de voorbereiding van het falen.’ wel erg van toepassing. Een bedrijf moet altijd voorbereid zijn op een crisissituatie. Of het nu een bedrijfsongeval, schade, fraude of ander onheil betreft; het is altijd goed om nagedacht te hebben over de te volgen procedures en acties. Wie ga je bellen om het probleem te melden (escaleren)? Wie ga je opdracht geven een actie uit te voeren (delegeren)? Wat zijn de te volgen procedures?

Pocket-BCM is in staat al dit soort informatie (contactgegevens en documenten) naar smartphones en tablets te pushen. Ter controle kan op de Pocket-BCM server gecheckt worden of alle medewerkers wel met de actuele gegevens werken. Sterker nog, het systeem gaat hier pro-actief mee om en waarschuwt medewerkers en Pocket-BCM managers dat de gegevens-set van medewerker X of Y verouderd is.

Al deze functionaliteit was al jaren beschikbaar voor BlackBerry OS (niet meer beschikbaar), Apple iOS en Microsoft Windows Phone. Vanaf vandaag dus ook voor Android. Waarom nu pas Android zou je ons kunnen vragen. Het antwoord is simpel: Pocket-BCM wordt erg veel gebruik in de bancaire sector. Dit is van oudsher niet een Android playing field. Toch zien we steeds meer van dergelijke instellingen ook gebruikmaken van Android (al dan niet in een COPE/BYOD setting), vandaar deze uitbreiding.

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->