Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening
Categorieën

BLAUD voor al uw App renovaties – Asbestwerkzaamheden app

Auteur
Thierry Lammers
Datum
januari 25, 2017

Asbestwerkzaamheden App Inspectie SZW IconHet komt voor dat organisaties de bouw van hun apps aan andere partijen dan BLAUD uitbesteden. Dat is jammer maar you can’t win them all en de markt is eigenlijk ook groot genoeg. Toch krijgen alsnog we wel eens, om diverse redenen, de vraag een bestaande app onderhanden te nemen. App renovatie!

Dit keer mochten we aan de slag met de Asbestwerkzaamheden app van Inspectie SZW. Deze app richt zich op het inzichtelijk maken van asbestwerkzaamheden in uw omgeving en het signaleren van illegale asbestrenovaties. Met behoud van het bestaande back-end hebben we een volledig nieuwe editie van de app voor zowel iOS als Android gebouwd.

Achtergrond voor deze app:
Asbest is een levensgevaarlijke, kankerverwekkende stof. Elk jaar sterven tussen de 900 en 1.300 mensen, doordat zij asbestvezels hebben ingeademd. Het gebruik van asbest is in Nederland al 20 jaar verboden. Asbest zit nog in veel en producten en is een onzichtbaar gevaar. Als het ondeskundig uit een woning wordt gehaald, kan de bewoner de vezels nog jarenlang inademen. Daarom gelden er strenge regels voor het verwijderen van asbest.

Op basis van uw locatie kunt u snel en efficiënt zien welke werkzaamheden er in uw omgeving bekend zijn. Ziet u werkzaamheden die nog niet bekend zijn? Dan kunt u ze makkelijk via dezelfde app aanmelden.Asbestwerkzaamheden App details

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->