Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening
Categorieën

BLAUD: een decennium lang in de voorhoede van Enterprise Mobility!

Auteur
Thierry Lammers
Datum
maart 16, 2017

10 jaar enterprise mobilityDeze dag (16 maart) was 10 jaar geleden waarschijnlijk voor velen een vrijdag als iedere andere. Zakelijk de week afronden, vrijmibo doen, het weekend in. Voor de e-office group en meer specifiek voor Roland Hameeteman, Rutger Stekelenburg, Urbaan Schoonderwoerd, Ronald van Eijnatten en mijzelf was 16-03-2007 een hele bijzondere dag. Op die datum is e-office mobile b.v. (tegenwoordig bekend als BLAUD B.V.) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! De geboorte van een heus bedrijf! Ondernemen! Rutger ondertitelt dit nog steeds wel eens met ‘Walking fridge‘.

De rest is history
Op een heel natuurlijke, organische manier hebben we ons bedrijf kunnen laten groeien binnen de e-office group. We mogen ons al meer dan een decennium formeel dé Enterprise Mobility specialist van Nederland noemen (de 5 jaar daarvoor waren we een specialistisch team binnen e-office). 15 jaar lang innoveren, prijzen winnen, mooie projecten doen! De mensen van het eerste uur zijn allemaal nog steeds aan boord en worden tegenwoordig collega genoemd door 15 andere enthousiaste mobility specialisten en de 75 collega’s van e-office en Work21. De sleutels voor dit succes? Innovatiekracht, nuchter blijven, poten in de modder, heel hard werken en vooral: slimme mensen bij elkaar brengen! En de concurrentie? Voor een aantal geldt letterlijk ‘de rest is history‘.

What a ride!
Als er één vakgebied is waar er meer verandert dan stabiliseert is het wel de wereld van mobiele devices en software. Van de door Gartner genoemde PDA (!) producenten is alleen Samsung nog relevant. iOS en Android kwamen 10 jaar geleden niet eens voor in het overzicht van mobiele operating systems. Windows CE en BlackBerry OS waren met respectievelijk 62% en 18% de belangrijkste mobile operating systems. De software oplossingen die we destijds ontwikkelden noemen we nu apps en worden steeds belangrijker voor onze klanten. Ook mobile management en mobile security is tegenwoordig meer dan ooit noodzakelijk binnen een professionele setting. Het maakt ons niet uit want innoveren vinden we ontzettend leuk! Wie weet wat er nog op ons pad komt de komende tijd?! Een voorspelling? Nog meer security, IoT en machine learning en al het andere wat interessant, leuk en nuttig is voor u en BLAUD.

It was a hell of a ride en dat zal het ongetwijfeld blijven!
Waarde collega’s, beste klanten en partners: dank voor het vertrouwen en stay tuned for more!

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.
--> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> --> -->