BLACKBERRY & Good Technology: FULL SERVICE EMM PRODUCTS

OVER BLACKBERRY

BlackBerry biedt een unieke, uitgebalanceerde, combinatie van EMM server software, handhelds (hardware) en het mobiele operating system dat daarop draait. Daarnaast biedt BlackBerry ook nog een robuuste infrastructuur waarover devices en bedrijfsnetwerken met elkaar op een veilige manier communiceren.

BLAUD is BlackBerry specialist van het eerste uur. Sinds dat BlackBerry commercieel beschikbaar is in Nederland zijn wij actief met dit product. Dit doen we volgens de beproefde Full Service Enterprise Mobility aanpak. Onze specialisten helpen u en de mobiele operators van Nederland met:

  • het implementeren van de technologie
  • het verzorgen van training aan eindgebruikers en administrators
  • het ondersteunen van uw organisatie met helpdesk en managed services
  • Enterprise App Development

 

NEXT GENERATION

BlackBerry is al lang geen eenzijdig platform meer. Met de komst van BlackBerry 12 is het mogelijk ook uw Apple iOS, Google Android en Microsoft Windows Phone te ondersteunen. Regelmatig zijn er interessante upgrade en upsell acties beschikbaar waarmee u kosten efficient gebruik kunt maken van de nieuwste BlackBerry technologie.

Good Technology

Wist u dat het bedrijf Good Technology onlangs is overgenomen door BlackBerry? Met deze fusie is een mooie uitgebalanceerde mix ontstaan van Enterprise Mobility Management producten waar u als eindgebruiker voordeel bij heeft. De integratie loopt op dit moment (medio 2016) voorspoedig.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht

BLACKBERRY

T: Twitter.com/blackberry
F: www.facebook.com/BlackBerry
Y: www.youtube.com/blackberry