Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Een Enterprise App leeft binnen een ecosysteem van hardware, operating systems, device management en nog veel meer…

App Support

Maximale up-time van je apps met BLAUD in jouw achterhoede.

Een Enterprise App leeft binnen een ecosysteem van hardware, operating systems, device management. Daarnaast zijn er nog veel meer factoren die invloed hebben op de goede werking van jouw oplossing. Netwerkverbindingen, software updates, aanpassingen in de back-office hebben ook direct invloed op de goede werking van je applicaties.

 

BLAUD App Support

Wij combineren onze jarenlange ervaring van App Development en Device Management binnen één service level. Je weet namelijk niet waar in de keten een verstoring wordt veroorzaakt. Bug Hunting kan dus zomaar van een simpele melding tot een multi-disciplinaire operatie uitgroeien. Het support team van BLAUD praat de taal van system administrators, software developers én business management. Zo slaan we die bug wel plat!

 

Service op maat

Iedere situatie heeft een eigen service level nodig. Om (kosten)effectief support te kunnen leveren kijken we dus naar het type oplossing, de hardware waarop de toepassing moet draaien en welke mogelijke verstoringen op de loer liggen. Uiteraard nemen we het bedrijfsrisico mee in ons voorstel. Zelfs 24 x 7 App Support met zeer korte responsetijden is geen probleem.

 

Peace of mind

Wij begrijpen dat App Development en softwareonderhoud niet jouw cup of tea is. Laat BLAUD zich maar zorgen maken over compatibiliteit, updates en ander onderhoud. Het is onvermijdelijk dat op een gegeven moment je app een update nodig heeft omdat er ergens in de keten iets veranderd. Een nieuwe versie van iOS of Android kan de werking van een app onderuit trekken. Zo werkt dit nu eenmaal. BLAUD tackelt dit fenomeen pro-actief. Vraag naar de mogelijkheden!

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com