Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Onze Apps op Maat (van Jouw Bedrijf) 

Welkom in de wereld van op maat gemaakte apps – dé sleutel tot succes voor moderne bedrijven die streven naar groei, efficiëntie, gebruiksgemak en innovatie. Custom apps vormen als het ware de ruggengraat van een succesvolle bedrijfsstrategie, waarbij ze de productiviteit verhogen, de efficiëntie verbeteren, de cyberveiligheid versterken en de concurrentiepositie bevorderen. 

Bij Blaud begrijpen we als geen ander de waarde van op maat gemaakte apps. Met onze Custom App Development diensten leveren we hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.  

Benieuwd naar hoe custom apps je in staat stellen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren én snel in te spelen op de veranderende behoeften van jouw klanten? Lees verder én ontdek hoe enkele van onze innovatieve apps jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.   

Cleanup App 

Ontdek de Cleanup App: jouw ultieme AVG-huishoudhulp voor het opschonen van je foto’s. Als je werkzaam bent in de kinderopvang of gezondheidszorg, dan bevatten foto’s vaak privacygevoelige beelden. De Cleanup App ondersteunt je pro-actief in het voldoen aan de geldende privacyrichtlijnen. 

Pocket-BCM 

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan grote gevolgen hebben als je niet adequaat kunt reageren. Geef je medewerkers de informatiepostie met Pocket-BCM van Blaud. Deze krachtige app voorziet jouw organisatie van alle noodzakelijke business continuity management (BCM) informatie. 

Ontdek meer diensten in Secure Application Development & Delivery

Kom meer te weten over onze Custom App Development Service door onderstaand formulier in te vullen 

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Apple Business Manager – moderne app distributie voor iOS

Lees Meer

Technology Talks

Application Threats

Het verbieden van onveilige applicaties op overheidstelefoons beheerst de media. CWSI’s COO, Des Ryan, zoomt in op waarom er een groeiende bezorgdheid heerst over de installatie van dergelijke applicaties op zakelijke apparaten. Tune in!

Icoon Over Ons

Blogs

Mobile Enterprise volgens het boekje: Mobility Management, Apps en adoptie

Lees Meer