APPS & APP DEVELOPMENT

BLAUD MOBILISEERT BEDRIJFSPROCESSEN MET ENTERPRISE APPS

BEYOND EMAIL ENTERPRISE MOBILITY

Apps zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Enterprise mobility stopt niet na het verkrijgen van mobile e-mail en mobiele toegang tot uw intranet. Dat is slechts de start. Het is aannemelijk dat uw huidige, on-premise, bedrijfssystemen taken ondersteunen die uw collega’s maar al te graag vanaf hun smartphone of tablet kunnen en willen uitvoeren. En er zijn genoeg redenen om dit te ondersteunen.

Het ‘mobiliseren’ van bedrijfsprocessen kan snel resultaat opleveren op één of meer fronten.

Een greep uit de mogelijke voordelen voor u:

  • betere gegevenslogistiek met de backoffice;
  • het verminderen van (invoer)fouten;
  • het verlagen van communicatie-overhead;
  • ondernemen van acties o.b.v. actuele informatie;
  • het terugdringen van werkplekkosten;
  • het verhogen van medewerker tevredenheid.

In de meer dan tien jaar dat BLAUD mobile toepassingen ontwikkelt, hebben wij honderden mobile ICT scenario’s mogen uitwerken. Veel van deze uitgewerkte scenario’s zijn niet uniek voor een bedrijf. Uiteraard kent een project op detailniveau maatwerk (denk aan het verwerken van uw huisstijl). Echter, een groot gedeelte van de oplossing kan meestal gebaseerd worden op herbruikbare technieken en inzichten.

BLAUD CONTENT MOBILIZER

De jarenlange ervaring in enterprise mobility heeft BLAUD samengevat in eigen mobile middleware. Deze softwareoplossing maakt het mogelijk uw bedrijfs- systemen voorspelbaar, veilig, betrouwbaar en efficiënt te ontsluiten op smartphones en tablets. Content Mobilizer (CoMo) middleware zorgt ervoor dat BLAUD in vrijwel alle gevallen een project tegen een vaste prijs zal aannemen. De voor ons bekende valkuilen van een enterprise moblity project worden namelijk afgedekt door onze middleware. Zo kunnen wij ons maximaal richten op de functionaliteit voor de eindgebruiker tegen een zeer aantrekkelijke prijs/prestatie verhouding.

TIENTALLEN PROJECTEN

Ons portfolio geeft een mooi beeld van onze maatwerk App projecten en standaard toepassingen zoals:

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht