Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

App Support & Lifecycle Management

De mobiele wereld is constant in ontwikkeling. Om jouw app optimaal te laten functioneren in een landschap dat zo snel verandert bieden wij App support & lifecycle management. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat jouw app continu goed presteert én beschikbaar is, waar en wanneer jij wilt.

Herkenbaar?

  • Je app functioneert niet meer omdat certificaten verlopen
  • Je wilt je app updaten in de appstore, maar weet niet hoe
  • Het beheer van apps en app stores is te complex om zelf te doen

Onze visie

Het tempo waarin nieuwe apparaten en software updates op de markt komen is hoog. Met regelmatig onderhoud staan we bij Blaud garant voor de veiligheid van jouw app én groeit deze mee met de technische mogelijkheden. Want wanneer updates automatisch worden doorgevoerd in operating systems, maar jouw app ‘stilstaat’ loop je het risico dat deze niet meer goed functioneert.

Daarom houdt ons team App support & lifecycle management team alle ontwikkelingen nauwkeurig bij en zorgt voor continu onderhoud en support.

lifecycle blocks

Onze aanpak

Blaud controleert nog voordat de OS-update wordt uitgerold of jouw software er goed op draait. Soms al 3 maanden voordat Apple, Google en Microsoft de update uitbrengen. Zo zijn wij altijd ruim op tijd om de werking van je app te testen en wanneer nodig aan te passen.

Na het aanpassen van de app verzorgen we ook de distributie ervan. Wij publiceren de updates in de app stores of naar de devices in jouw organisatie. Zo kan jij je bezighouden met je core business en zorgen wij voor je app lifecycle!

Waarom App support & lifecycle management

App ontwikkeling is een expertise die niet ieder bedrijf in huis heeft. Veel apps worden daarom in opdracht ontwikkeld en vervolgens ter beschikking gesteld aan medewerkers en relaties. Net zoals bij een auto hoort bij een app periodieke keuring en onderhoud.

Wanneer apps niet tijdig worden onderhouden en gekeurd, functioneren ze niet goed en liggen er gevaren op de loer. Daarom zorgen wij met ons App support & lifecycle management team dat jouw app altijd up-to-date is en voldoet aan de meest recente eisen en software updates. Zo hebben jouw gebruikers de beste ervaring en weet je zeker dat je app veilig is.

“De specialisten van Blaud passen hun kennis nauwkeurig toe op onze processen. Daardoor zijn onze apps zo succesvol.”

– Laura van Kampen, projectleider mobiele appontwikkeling bij inspectie SZW

Contacteer ons

Neem vrijblijvend contact op met onze app experts voor meer informatie over app support and lifecycle management.

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Mobile Enterprise volgens het boekje: Mobility Management, Apps en adoptie

Lees Meer

Technology Talks

Application Threats

Het verbieden van onveilige applicaties op overheidstelefoons beheerst de media. CWSI’s COO, Des Ryan, zoomt in op waarom er een groeiende bezorgdheid heerst over de installatie van dergelijke applicaties op zakelijke apparaten. Tune in!

Icoon Over Ons

Blogs

Apple Business Manager – moderne app distributie voor iOS

Lees Meer