Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Enterprise Software Application Management

Steeds meer organisaties ontwikkelen applicaties die gericht zijn op het invullen van specifieke bedrijfsbehoeften. Dergelijke oplossingen hebben vaak als doel om bepaalde bedrijfsprocessen te versnellen, verslimmen en mobiliseren. Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van rapportage of het ondersteunen van de backoffice.

Nu steeds meer werknemers thuiswerken, moeten organisaties in toenemende mate inzetten op mobiele tools die deze nieuwe manier van werken faciliteren. Blaud ontwikkelt steeds meer (mobiele) applicaties om deze digitale transformatie kracht bij te zetten. 

Ontdek waarom het omarmen van op maat ontwikkelde apps de volgende cruciale stap is in de transformatie van je organisatie naar een moderne werkplek. 

Two blue balls sitting on layers of blue sheets stacked on top of each other and twisting

Zakelijke impact van bedrijfsapplicaties

Het tekort aan vaardigheden in cybersecurity is een veelbesproken onderwerp en is eveneens één van de grootste drijfveren voor organisaties om bepaalde diensten uit te besteden aan externe partners. Identificeren welke processen je wil monitoren en optimaliseren is hier cruciaal.

Een mobiele applicatie heeft als doel om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren door verschillende afdelingen binnen je organisatie via één enkel platform met elkaar te verbinden. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Workflow automatisering
 • Toenemende informatie-uitwisseling en eenvoudige gegevenstoegang
 • Standaardisatie van processen

Veelgestelde vragen over Enterprise Application Management

Wat is Application Management Software?

Application Management Software is een tool of een suite van tools die ontworpen is om de processen rondom het beheer van softwareapplicaties gedurende hun gehele levenscyclus te vereenvoudigen en optimaliseren. Dit omvat het implementeren, monitoren en updaten van applicaties én het verhelpen van problemen. 

Wat zijn de belangrijkste functies van Application Management Software?

Gebruikelijke functies zijn de automatische uitrol van applicaties, versiebeheer, prestatiemonitoring, foutopsporing, logging, beveiligingsbeheer en rapportagefunctionaliteiten.

Is Application Management Software geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven? 

Enterprise Application Management Software kan zowel aan de behoeftes van kleine bedrijven als grote ondernemingen voldoen. De software is schaalbaar en past zich moeiteloos aan diverse niveaus van complexiteit en gebruikersbehoeften aan.

Uitdagingen Inzake Enterprise Application Management

Onze ervaring leert ons dat organisaties al snel voor uitdagingen komen te staan bij het creëren en beheren van mobiele applicaties. Een greep uit de uitdagingen waar ze mee geconfronteerd worden: 

 • Problemen bij het implementeren, bijwerken of verwijderen van aangepaste apps op (nieuwe) apparaten van medewerkers.
 • Apps die niet meer werken na systeemupdates (besturingssysteem, toegangsbeheer, endpointbeheer).
 • Apps die niet meer werken omdat het certificeringsproces voor het vernieuwen van apps niet wordt beheerd.
 • Gebrek aan middelen en expertise om externe aanbieders van app-ontwikkeling te beheren.
 • Optimale inzet van een Unified Endpoint Management-oplossing (UEM) (SSO, encryptie, configuratiebeheer, VPN, implementatie).

We hechten bij Blaud veel belang aan beveiliging. Bij het ontwikkelen van mobiele apps is het belangrijk om zoveel mogelijk beveiligingslekken te dichten. Zo voorkomen we dat authenticatiegegevens worden gestolen, kwaadwilligen gebruikerssessies kapen en jouw bedrijfsgegevens worden gecompromitteerd.

Kwetsbare code wordt vaak opgespoord nog voor een applicatie gelanceerd wordt. Beveiligingsproblemen, daarentegen, worden vaak over het hoofd gezien. De voornaamste redenen hiervoor zijn: het moeten halen van een kritieke deadline, het bestempelen van kwetsbaarheden als een laag risico of het te laat ontdekken van problemen in de releasecyclus.

Onze Custom Application Management Service

Met twintig jaar ervaring op het gebied van innovatieve mobile apps development durven we met een gerust hart te zeggen, dat onze specialisten alle kennis in huis hebben om je organisatie efficiënter en je werk leuker te maken. We ontwikkelen een zakelijke app die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen, waar je prettig mee werkt en die bovendien zeer veilig is. We staan altijd voor je klaar zodat jouw werknemers zorgeloos kunnen werken.

Met onze innovatieve apps helpen we al tientallen organisaties om hun processen te optimaliseren. In onze aanpak staan security, processen en mensen centraal. Die aanpak passen we toe bij overheidsinstellingen, ziekenhuizen, zakelijke dienstverleners en productiebedrijven.

Nu bedrijven steeds vaker op maat gemaakte apps integreren om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen, wordt appbeheer steeds belangrijker. Met Apple, Google en Microsoft die regelmatig besturingssysteemupdates uitbrengen om apparaten veilig te houden, is het cruciaal om bedrijfsapps op compatibiliteit te testen en beveiligingsrisico’s te vermijden.

Onze app experts testen je apps proactief op compatibiliteit voordat ze updates uitvoeren, waardoor problemen snel worden opgelost en onderbrekingen tot een minimum worden beperkt. Ze passen zich voortdurend aan de behoeften van je organisatie aan om een naadloze integratie met je bedrijfsprocessen te garanderen. Zo blijft je organisatie wendbaar en concurrentieel. 

Een overzicht van de services die we als onderdeel van onze applicatiebeheerdienst kunnen aanbieden:

 • App lifecycle management op maat
 • Certificaat & app store beheer
 • Wekelijkse controles
 • Beta testen
 • Beheer van app leveranciers van derden
 • App signing
 • Identiteit & profiel beheer
 • UEM-integratie

Voordelen van Enterprise Application Management

Waarborg compliance

Kostenbesparing

Maximaliseer uptime

Bespaar op IT-middelen

Verhoog je productiviteit

Ontdek meer in Application Development and Delivery

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de aangeboden diensten en bijhorende kosten

Resources

Technology Talks

Application Threats

Het verbieden van onveilige applicaties op overheidstelefoons beheerst de media. CWSI’s COO, Des Ryan, zoomt in op waarom er een groeiende bezorgdheid heerst over de installatie van dergelijke applicaties op zakelijke apparaten. Tune in!

Icoon Over Ons

Blogs

Apple Business Manager – moderne app distributie voor iOS

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

macOS apparaten handmatig koppelen aan Apple Business Manager; zo doe je dat

Lees Meer