Icoon Over Ons

Blogs

Managed SIEM: Wat is het én hoe versterkt het cyberveerkracht?

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Achter de Schermen

Mensen. Daar doen we het voor. En zij doen het voor ons, want onze mensen maken Blaud het bedrijf dat we zijn: nuchter, specialistisch en vindingrijk. Zelf gebruiken we graag de uitdrukking ‘met de poten in de klei.’ Klinkt misschien gek voor een IT-bedrijf, maar dat vinden we superbelangrijk. Met beide benen op de grond, hard werken, en een hart voor de klant.

Dit betekent dat we altijd bezig zijn onszelf te verbeteren, zodat we onze klanten de vrijheid kunnen geven om hun werk zo goed mogelijk te doen – we zijn toegankelijk, helpen we je graag waar we kunnen, en stellen bij alles wat we doen de mens centraal. Uiteindelijk doen we het allemaal voor jou.

Ontmoet het salesteam

Ons salesteam is dag in dag uit in de weer om je organisatie veilig én mobiel te helpen werken. Met op maat gemaakte oplossingen begeleiden ze je graag bij het optimaliseren van je moderne werkplek.  

Ontmoet het Blaud salesteam
Ontmoet Blaud's developmentteam

Maak kennis met onze developers

Met twintig jaar ervaring op het gebied van app development, durven we met een gerust hart te zeggen dat ons developmentteam alle kennis in huis heeft om je organsisatie efficiënter en je werk leuker te maken. 

Treed in contact met onze consultants

Ons consultantteam zorgt voor een effectieve en probleemloze integratie van je moderne werkplekstrategie. Samen met de verschillende belanghebbenden brengen ze je plannen en ambities in kaart en vertalen ze deze naar concrete acties.

Ontmoet Blaud's consultants
Ontmoet het Blaud managementteam

Leer het managementteam
beter kennen

Met een flinke dosis ervaring en innovatie stuurt deze dynamische groep denkers en doeners ons bedrijf de goede richting op. Hun missie? Inspireren, innoveren én onze klanten versteld doen staan.

Samen maken we het verschil!

Wij zijn een informeel, gezellig en hands-on bedrijf. Innovatie, creativiteit en humor zijn drie kernwoorden die bij ons passen. Heb jij zin om mee te bouwen aan ons succes, kijk dan naar onze vacatures, wellicht zit er iets bij voor je.

Ontmoet het Blaud-team